Despre noi

Firma TAM GUARD PROTECT este un agent economic cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate paza si protectia obiectivelor, bunurilor si valorilor, insotire si transport valori, interventie auto rapida in caz de eveniment.

In prezent, firma TAM GUARD PROTECT se prezinta clientilor sai ca o companie integrata in plina expansiune, cu specialisti in domeniu, precum si un numar de circa 165 de beneficiari, persoane fizice si juridice din sectorul particular sau de stat, din JUDETUL CONSTANTA.

De la infiintare si pana in prezent, firma TAM GUARD PROTECT a urmarit in permanenta sa ofere clientilor sai servicii de cea mai inalta calitate in domeniul pazei obiectivelor, bunurilor si valorilor, ajungand in prezent sa dispuna, prin eforturi financiare proprii si, nu in ultimul rand, interventie, beneficiarii fiind informati operativ asupra tuturor aspectelor care pot apare pe durata executarii prestatiei.

Totodata putem spune ca obiectivul principal al activitatii noastre este de a implementa in folosul clientilor sai solutii optime de securitate si adaptarea la situatii specifice si la cele solicitate de catre beneficiari.